Biztosító váltás árgaranciával - Nálunk az ügyfél a király nem egy ID szám!

Céginformáció - Bemutatkozás

Az AXON Biztosítási Alkusz Kft.-t 2004-ben alapítottuk pénzügyi közvetítői, hitelközvetítői, biztosítás közvetítői, kockázatértékelési tevékenységre. A cég történetében mérföldkő volt 2008 tavasza, mikor tisztán biztosítás alkuszi tevékenységre változtattuk fő tevékenységünket. Alapító tagjaink, több évtizedes vezetői gyakorlattal és a munkatársaink több évtizedes biztosítói múlttal rendelkeznek.

Fő profilunk a vagyon- és gépjármű biztosítás, de személybiztosításokkal is "büszkélkedhetünk" szép számban.

Biztosítás alkuszi tevékenységünk nyolc éve éve alatt több mint 50.000 darab új szerződést kötött vállalatunk, és ügyfeleink száma meghaladja a 11.000 főt továbbá, árbevételünk alapján közel 700 versenytársunk mellett 2010. év óta bekerültünk a „top 100” alkuszcég közé, mely rangsornál mindig kizárólag a biztosítási jutalékból származó bevételeket vették figyelembe és ezen poziciónkat tartjuk is.

Évek óta folyamatos kapcsolatot és együttműködési szerződést tartunk fenn kerületi és szomszédos kerületi gépjármű kereskedőkkel, akik hatékony munkájukkal jelentősen hozzájárulnak eredményeinkhez.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megkötendő biztosítások díjai a maximálisan megadható kedvezményeket és a kockázatok minél nagyobb lefedését tartalmazzák. Ennek értelmében alkuszi tevékenységünk nagyon fontos lehet az Ön számára mivel meglévő biztosítások átvizsgálásától az új biztosítások megkötésén keresztül külön megállapodás esetén a kárrendezésig, továbbá eseteleges jogi tanácsadásig minden egy kézben van és ezzel, együtt megkönnyíti az Ön biztosítással kapcsolatos ügyintézéseit.

Szerződéskötés esetén gondoskodunk azok kezeléséről, időszak felülvizsgálatokról, nyilvántartásáról. Továbbá kellő szakmai felkészültséggel nyújtunk felvilágosítást a biztosítók által meghatározott feltételekről, jogi útvesztőkről.

Reméljük, hogy e rövid ismertető felkeltette az Önök szíves érdeklődését és a felmerülő biztosítási kérdéseire itt a honlapon választ talál.

Tisztelettel a jelenlegi menedzsment:

 Preszter Balázs
 ügyvezető igazgató társtulajdonos

1995-től dolgozik a biztosítási területen, évekig mint üzletkötő, 1998-tól üzleti vezető az egyik biztosítónál. 2000- től biztosítási alkusz.

 Az AXON Alkusz kft. pénzügyi vezetője és ügyvezetője 2009 februárja óta. Informatikai tudása révén, több olyan informatikai projektet készített, mely elősegíti a cég mai előkelő helyzetét az online piacon.

 Jámbor Róbert
 ügyvezető igazgató társtulajdonos

1996-ban kezdte el pályafutását a biztosítási területen, mint unit manager biztosító társaságnál. 2000-től az ügyfelek szélesebb kiszolgálása érdekében alkuszcég dolgozója. 2004-től alapító tagja volt az AXON Alkusz kft-nek, és ezen időponttól az egyik ügyvezetője a mai napig. Jelentős gyakorlattal rendelkező szakember a vagyonbiztosítások terén, illetve iskolai történelmi tanári végzettsége révén, humán területen, úgymint az oktatási feladatokban erősíti csapatunkat.

 Gróf Lukács
 társtulajdonos

Szakmai, irányítási, tapasztalatait 1992-től kamatoztatja a biztosítási szakmán belül. 2001-től üzleti igazgató, egy olyan alkuszcégnél mely hazánkban ezen üzleti irányítás alatti időszakban az egyik legnagyobb alkuszcég közé tartozott. 2009 nyara óta az AXON Alkusz üzleti igazgatója, és a célja, hogy alkuszcégünket a legnagyobb alkuszai közé navigálhassa.

Sallai András
 társtulajdonos

1994-től dolgozik a biztosítási szakmában, 2002-től mint alkusz. Mivel tevékenységét jellemzi az ügyfélközpontúság és a folyamatos megújulás, ezért a kezdetek óta mindig az ügyfelek szolgálatában állt. Szinte nincs olyan év, hogy nem ő nyeri el a teljesítménye alapján „év” alkusza díjat vagyonbiztosítás területén. 2009 február óta egyik társtulajdonosa cégünknek.

Ennek köszönhetjük, hogy a jelenleg működő biztosító társaságokkal, azok vezető szakembereivel, személyes jó kapcsolatokat tudunk fenntartani.