Biztosító váltás árgaranciával - Nálunk az ügyfél a király nem egy ID szám!

A keresés eredménye

A(z) "vagyon" kifejezésre kapott találatok:

Hír találatok:

Bejelentették: tényleg kivonul az Aegon Magyarországról

Az Aegon bejelentette, hogy 830 millió euróért eladja biztosítási, nyugdíj- és vagyonkezelési üzletágát Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban. A vevő a Vienna Insurance Group (VIG).

teljes hír »

Kivonul a lakossági casco piacról a CIG Pannónia biztosító

A jövedelmezőség további javítása érdekében a CIG Pannónia úgy döntött, hogy a 2016-os biztosító-felvásárlás során megörökölt lakossági casco ügyfélállomány szerződéseit ütemezett felmondással megszünteti. A döntést az indokolja, hogy a casco piacon tapasztalt kiélezett verseny miatt a termék nyereségessége elmarad a CIG Pannónia más termékeinek mutatóitól, így a biztosító inkább azokat a termékeit fejleszti, amelyekkel versenyképes tud lenni, és a tulajdonosi érdekeket is maradéktalanul érvényesítheti.

teljes hír »

Nyáron megnő a lakásbetörések száma

A nyaralás időszaka a betörések szempontjából különösen veszélyes, a MABISZ adatai szerint tavaly több mint 47 ezer lakásbetörés történt. Különösen veszélyeztetett térségnek számít ebből a szempontból a közép-magyarországi régió, ahol tavaly közel 10 ezer betörést regisztráltak, ebből 6200-at Budapesten. Egy nem megfelelő zárral ellátott ajtót mindössze 15 másodperc alatt ki tudnak nyitni a betörők – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

teljes hír »

Ki jár jól az életbiztosítások újraszabályozásával?

A megtakarítási célú életbiztosítások egész Európában fejtörést okoznak a felügyeleteknek, jogászoknak, ügyfeleknek. Szinte egy olyan ország sincs, ahol a szabályozó ne próbált volna több-kevesebb sikerrel olyan keretrendszert teremteni, amelyben egységesen szabályozza a megtakarítási életbiztosításokat. A magyar helyzet azért sajátos, mert - ellentétben a legtöbb európai ország szabályozóival - az MNB indulatalapú, ad-hoc szabályozás helyett a biztosítókkal egyeztetett, átfogó rendszerrel tervezi szabályozni a piaci szereplőket. A jól átgondolt, de több szempontból is szigorú "etikus életbiztosítási koncepciót" hasonlítottuk össze az európai országok biztosítási szabályozásaival

teljes hír »

Már nem köthet biztosításokat a romániai Astra Biztosító hazai fióktelepe

A román Astra Biztosító magyarországi fióktelepénél nem köthetők újabb biztosítások, és a díjnemfizetés miatt megszűnt kötelező gépjármű-felelősség biztosítási szerződéseket is csak más piaci szereplőnél lehet újrakötni azután, hogy a román pénzügyi felügyelet hivatalosan is közzétette a biztosító engedélyvisszavonó határozatát.

teljes hír »

Az MNB konszolidációra számít a biztosítási és befektetési szolgáltatási piacon

A biztosítók egyharmada veszteséges és a jövőre életbe lépő Szolvencia II (SII) szabályozás miatt többüknél tőkehiány is keletkezhet, ami a szektor konszolidációját vetíti előre a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön bemutatott kockázati jelentése szerint, amely a bankszektoron kívüli piacokat vette górcső alá. A befektetési szolgáltatási piacon szintén konszolidáció indulhat el a szigorodó jogszabályi háttér és a kártalanítások nyomán, a bizalom azonban a brókerbotrányok ellenére nem ingott meg a szektorban - mondta Kisgergely Kornél ügyvezető igazgató a jelentést ismertető sajtótájékoztatón Budapesten.

teljes hír »

Ezért nem fizet Klapkának a biztosító: több milliós a kár

Nem fizet a biztosító Klapka Györgynek, pedig óriási a kárja. Többmillió forint értékben vittek el tőle ékszert. A probléma csak az, hogy nem tudja számlákkal igazolni a vásárlásait, az pedig elengedhetetlen a kifizetéshez.

teljes hír »

Mi lesz a biztosító társaságokkal 2015-ben?

Örvendetes növekedést mutatott 2014-ben a magyar biztosítási piac. A nyolc legnagyobb díjbevételű társaság első emberét arra kértük év végén, értékeljék a mögöttünk álló esztendőt és adjanak előrejelzést 2015-re. Mindannyian válaszoltak alábbi kérdéseinkre, válaszaik rendkívül tanulságosak:

teljes hír »

Kivonul egy biztosító Magyarországról

Kanadai szereplő lép a magyar biztosítási piacra, egy ausztrál pedig kivonul onnan. A QBE Europe magyarországi fióktelepe vált ezzel tulajdonost. A fióktelep tavaly 4,7 milliárd forintos díjbevételt ért el, és csak a vagyonbiztosítások területén aktív.

teljes hír »

Motorok százainak kél lába szezononként

Válogatás nélkül lopják a motorokat, egyetlen szezonban több százat kötnek el a vagyonokat érő típusokból és a jóval olcsóbb fenntartású kis robogókból is – írja a Privátbankár.hu. A legtöbb soha nem kerül elő, miközben sokan még évekkel az eltűnés után is fizetni fogják a banki hiteleket a meglovasított járművek után – ismertette egy szakmai áttekintés eredményét Németh Péter, az egyik konkurens alkuszcég értékesítési és kommunikációs igazgatója.

teljes hír »

Tartalmi találatok:

További találatok »